Sunday afternoon

soft roses
I veckan satt jag och lekte lite i Photoshop med olika penslar och så här blev resultatet! Tycker det är så kul att med några enkla detaljer kan man ändra bildens utseende och känslan i bilden.

Annars då? Varit en bra vecka, jag har jobbat på som vanligt, två träningspass har hunnits med, har ändrat om min portfolios utseende, fått hem min Glossybox, varit på arbetsintervju(!). Det har helt enkelt varit en bra vecka!

Dagen har varit väldigt lugn, här i Norrköping var det Kulturnatten igår så det var extremt mycket rörelse i staden och många evenemang. Slutade med att vi gick på nattklubben Fabriken (campus Norrköping studentbar) då min sambos lillebror Dj:ade under kvällen! Så det blev en sen men mycket rolig kväll.

Nu ska jag ha lite söndags-spa och fortsätta i det lugna tempot som denna söndag erbjuder. Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>