Hemma hos oss

vardagsrum vardagsrum1DSC_0319 copy

sovrumsovrum1


Fem bilder från vår lägenhet! Vardagsrummet och sovrummet är väl de rum som känns ”klara”. Tänkte att det kunde vara kul att visa så ni får se vad vi har för stil här hemma. Än så länge är det väldigt blandat med både nytt och gammalt, men vi trivs med det! Men självklart finns det så otroligt mycket man skulle vilja ha, och saker man vill göra. Som att jag och min sambo ska fixa med egna illustrationer/tavlor som vi printar ut och hänger upp på väggarna här hemma. Något eget och personligt! Skulle vilja hitta ett fint sideboard att ha inne i vardagsrummet, nytt soffbord, taklampor till diverse rum m.m, haha. Förhoppningsvis blir det väl av någon gång!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>