Ingen energi

IMG_1377.JPG

Vilket grått och tråkigt väder dagen har bjudit på! Blir så trött och seg av detta vädret. Men, jag snörade på mig mina bästa walking-sko från Ecco Biom och gick med lite piggare och lättare steg till jobbet!

Hade även mitt sista PT-pass på gymmet idag, ingick fyra stycken när jag tecknade medlemskap på worldclass! Fick testa på TRX idag vilket var väldigt roligt och effektivt, men fick avbryta efter halva passet då jag började känna mig yr. Jag som tyckte att jag hade ätit duktigt idag och var noga med mina mellanmål i bra tid innan passet, fick bevis på att även om man äter en lite senare lunch och ett litet mellanmål så behövs det ett större mål mat innan ett sånt krävande styrkepass! En viktig läxa tills alla andra gånger. Hädanefter kommer jag att vara mycket mer noggrann med vad och när jag äter, och speciellt de dagar jag ska träna.

Så mitt zumba-pass som var inbokat fick jag avboka och har istället ätit igen de som tydligen fattades och vilat.

Hoppas er dag har varit bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>