Giraffe

IMG_1552.JPG

När man är ledig från jobbet så kan man illustrera lite! Köpte mig igår ett akvarellblock och nya penslar, och giraffen ovan är en utav illustrationerna jag målat idag. Så otroligt kul, och speciellt när man börjar lära sig att använda akvarell!

Förutom illustration, har jag tvättat och bäddat rent i både vår säng och i gästsängen. För imorgon kommer min bästa vän ner på besök! Åh vad det ska bli kul! Har sjukt nog inte sett henne sedan min semester i augusti, otroligt tråkigt. Men så är det ibland när båda jobbar, och speciellt att vi båda ibland jobbar helg, vilket kan göra det svårt att passa in en helg båda kan.

Just nu befinner jag mig i soffan och kollar när handbollslandslaget spelar kvalmatch till EM 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>